Vlada razmatra garancije lideru SRS: Šešelj se vraća pre izbora?

Izvor: BKTV News, 27.Mar.2012, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada razmatra garancije lideru SRS: Šešelj se vraća pre izbora?

 

Šef Nacionalnog saveta za saradnju s Tribunalom Rasim Ljajić poslao je juče pismo sudiji Antonetiju, u kome ga je obavestio da je Vlada spremna da u najkraćem roku razmotri mogućnost davanja garancija za Šešelja
Vlada Srbije uskoro bi mogla da pruži garancije da se lider SRS-a Vojislav Šešelj pusti na privremenu slobodu, saznaje Press.
Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju s Haškim tribunalom Rasim Ljajić poslao je juče pismo predsedavajućem >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sudiji Žan-Klodu Antonetiju, u kome ga je obavestio da je Vlada spremna da u najkraćem roku razmotri mogućnost davanja garancija za Šešelja.
Izvori Press navode da se šef Nacionalnog saveta u tom obraćanju Antonetiju osvrnuo na završne reči Vojislava Šešelja, u kojima je lider radikala zatražio privremeno puštanje na slobodu. Ljajić je u pismu ukazao i na teško zdravstveno stanje Vojislava Šešelja.
Izvor: Press
Tweet
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.