Više nikad nećete peglati odeću: Domaćice iz Azije otkrile božanstven trik!

Izvor: Kurir, 28.Mar.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nikad nećete peglati odeću: Domaćice iz Azije otkrile božanstven trik!

.

Žene sa naših prostora, ali i u svetu, većinom kućne poslove rade onako kako ih je radila njihova majka To je i logično - budući da su uz nju odrasle i godinama gledale kako kuva, čisti ili pegla, piše Stil

Ali, ponekad nije loše čuti savet iz neke druge zemlje, u ovom slučaju kontinenta! Naime, domaćice iz Azije otkrile su trik zlata vredan, zbog kojeg više nećete morati da uzimate peglu u ruke!

Možda će vam zvučati nelogično, jer prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << što mnogo ljudi radi pre tuširanje jeste iznošenje čiste odeće, kako se ne bi "naparila"

Baš naprotiv - Azijatkinje štede vreme, trud i novac baš na ovaj način! One odeću koju planiraju da obuku ponesu sa sobom u kupatilo i okače na ofinger, a zatim se tuširaju

Razlog nije brzina i dostupnost odeće čim izađete iz kade, već to što para koja nastaje u kupatilu tokom kupanja potpuno pegla vašu odeću!

Sve linije na garderobi koje odaju da ste bili lenji sa peglom vodena para za čas posla uklanja

Pročitajte još na portalu Stil:

Očistite ceo tepih u jednom potezu: Zablistaće kao nov, bez pranja i ribanja!

U 40 izgledaju kao da im je 25: Ovih 6 stvari Japanke rade drugačije od Srpkinja!

Drage domaćice, kada vas žene dugih lakiranih noktiju pitaju čime se bavite, ovo im recite!

Ovo balkonsko cveće uspeva svima: Cveta od proleća do jeseni i ne smeta mu ništa! (FOTO)

Šta sve možete da uradite sa samo jednim limunom: Žene moraju da znaju! (VIDEO)

Autor: Foto: Thinkstock

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.