VUČIĆ:STATUS KANDIDATA NEĆE UTICATI NA ŽIVOTE GRAĐANA

Izvor: Kurir, 01.Mar.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ:STATUS KANDIDATA NEĆE UTICATI NA ŽIVOTE GRAĐANA

Ne razumem slavodobitnost vlasti, koja organizuje svoje aktiviste da slave dobijanje kanddidature, rekao je zamenik predsednika SNS

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je danas da je dobijanje statusa kandidata pozitivan događaj, ali da to neće uticati na živote običnih građana.

Vučić je, nakon razgovora sa penzionerima u klubu penzionera "Voždovac", kazao novinarima da ne razume "slavodobitnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vlasti, koja organizuje svoje aktiviste da slave dobijanje kanddidature".

Zamenik predsednika SNS je kazao da je razgovor sa najstarijim građanima bio otvoren i da im je zahvalio na svemu što su uradili za Srbiju.

Vučić je naveo da je penzionerima rekao da su penzije zaradili i da su one svakog dana realno sve manje, ali i da zna da ih najviše muči to što njihova deca i unuci nemaju posla i da je zbog toga SNS pripremila niz mera koje će popraviti tešku situaciju u Srbiji.

"Došlo je poslednje vreme i nešto mora da se menja", poručio je Vučić.

Klub penzionera na Voždovcu, u kome je danas bilo organizovano besplatno merenje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska, jedan je od nekoliko klubova koje SNS renovirala svojim sredstvima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Kandidatura pozitivan događaj

Izvor: RTS, 01.Mar.2012

Dobijanje statusa kandidata je pozitivan događaj, ali to neće uticati na živote običnih građana, rekao zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić. ..Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da je dobijanje statusa kandidata pozitivan dogadjaj, ali da to neće...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.