VUČIĆ PREDSTAVLJA REFORMSKE MERE: Reforme neće biti lake, ali radimo pravu stvar za Srbiju!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2014, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ PREDSTAVLJA REFORMSKE MERE: Reforme neće biti lake, ali radimo pravu stvar za Srbiju!

- Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto znam da radimo veliku stvar za našu zemlju i budućnost naše dece, jer smo konačno skupili hrabrost da radimo, ne ono što će nekome da se dopadne, već ono što će biti dobro za zemlju - rekao je premijer Srbije

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas javnosti predstaviti set reformskih mera koje neće biti nimalo lake, ali će biti velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << stvar za Srbiju i njenu budućnost.

- Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto znam da radimo veliku stvar za našu zemlju i budućnost naše dece, jer smo konačno skupili hrabrost da radimo, ne ono što će nekome da se dopadne, već ono što će biti dobro za zemlju – rekao je Vučić sinoć na proslavi petogodišnjice Francusko-srpske privredne komore.

On je naveo da je Vlada za sada uradila mnogo od onoga što je najavljeno, ističući da su usvojeni zakoni o radu, privatizaciji, stečaju, ali da predstoji ozbiljniji talas reformi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

VUČIĆ PREDSTAVLJA REFORMSKE MERE: Reforme neće biti lake, ali radimo pravu stvar za Srbiju!

Izvor: BKTV News, 18.Sep.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će danas javnosti predstaviti set reformskih mera koje neće biti nimalo lake, ali će biti velika stvar za Srbiju i njenu budućnost.. . „Te reforme neće biti nimalo lake. Mene, koji gotovo nikada nisam nasmejan, teško da ćete videti smrknutog pošto...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.