VUČIĆ NAJAVLJUJE OBRAČUN S KRIMINALCIMA

Izvor: Kurir, 26.Jan.2012, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NAJAVLJUJE OBRAČUN S KRIMINALCIMA

BEOGRAD - Nema zaštićenih. Ako SNS formira novu vladu, otvoriće i niz afera i pročešljati štetne privatizacije iz prethodnih godina, najavio je zamenik predsednika te stranke Aleksandar Vučić. On je, međutim, naglasio da se naprednjaci neće revanširati.

BEOGRAD - Nema zaštićenih.

Ako SNS formira novu vladu, otvoriće i niz afera i pročešljati štetne privatizacije iz prethodnih godina, najavio je zamenik predsednika te stranke Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vučić. On je, međutim, naglasio da se naprednjaci neće revanširati.

- Neće biti osvete, ali insistiraćemo na odgovornosti onih koji su počinili krivična dela u pojedinim privatizacijama. Reč je o tridesetak slučajeva, o čemu je iznosio podatke Savet za borbu protiv korupcije. Nema ni „naših“ ni „njihovih“. Naći ćemo ubice Ranka Panića, ali Milana Pantića i Slavka Ćuruvije - naglasio je Vučić.

Velimir Ilić, lider NS, je poručio da, „ako na vlast dođe SNS, ne sme biti opraštanja kao posle 5. oktobra“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.