VUČIĆ: INVESTICIJE SU VAŽNE!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2012, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ: INVESTICIJE SU VAŽNE!

BEOGRAD - Za ulaganja!

- Najbitniji posao Srpske napredne stranke (SNS) je otvaranje novih radnih mesta, popravljanje privrednog ambijenta i stvaranje uslova za ulaganje, izjavio je kandidatSNS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić.

- Cilj je razvijanje malih i srednjih preduzeća, kao i podsticanje malog biznisa i privrednika, jer oni vuku zemlju napred i obezbeđuju zapošljavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - kazao je Vučić i dodao da naprednjaci uz sebe imaju veliki broj stručnjaka i da je važan deo programa te stranke, pored donošenja zakona o javnim nabavkama i otvaranja kancelarije za brze odgovore, reforma javnog sektora i poreske politike, kao i borba protiv političke klase i privilegija.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.