VUČIĆ I SIJARTI Prijateljstvo Srbije i Mađarske prošlo kroz najteža moguća iskušenja

Izvor: Blic, 23.Sep.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ I SIJARTI Prijateljstvo Srbije i Mađarske prošlo kroz najteža moguća iskušenja

Srpski premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas u Senti, gde je sa mađarskim ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom otvorio fabriku "Tisa Automotiv", da je prijateljstvo Srbije i Mađarske prošlo kroz najteža moguća iskušenja, da se pokazalo da je ono iskreno, te da donosi najbolje rezultate za obe zemlje.

Свечано отварање погона "Тиса Аутомотив" у Сенти, са мађарским МСП Петером Сијертом >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pic.twitter.com/1B4OYK3ymA

Do maja sledeće godine u fabrici bi trebalo da bude 800, a do kraja 2016. godine hiljadu radnika.

Vučić i mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine svečano su danas pustili u rad pogon fabrike "Tisa Automotiv", koja proizvodi električne kablove za automobilsku industriju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VUČIĆ I SIJARTO Prijateljstvo Srbije i Mađarske prošlo kroz najteža moguća iskušenja

Izvor: Blic, 23.Sep.2015

Srpski premijer Aleksandar Vučić ocenio je danas u Senti, gde je sa mađarskim ministrom spoljnih poslova i trgovine Peterom Sijartom otvorio fabriku "Tisa Automotiv", da je prijateljstvo Srbije i Mađarske prošlo kroz najteža moguća iskušenja, da se pokazalo da je ono iskreno, te da donosi najbolje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.