(VIDEO) EKSKLUZIVNI PAPARACO: Leđa širi Velja, pući će mu fotelja

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) EKSKLUZIVNI PAPARACO: Leđa širi Velja, pući će mu fotelja

Lider Nove Srbije Velimir Ilić imao je intenzivan trening u jednoj od prestoničkih teretana. Nakon vežbi zagrevanja, prionuo je na jačanje mišića, a bez mnogo muke uradio je nekoliko serija na spravi sa sajlom

BEOGRAD - Ministar za vanredne situacije Velimir Ilić mogao bi da postidi i daleko mlađe kolege u Vladi Srbije kad je reč o fizičkoj formi. Naime, lider Nove Srbije vežba u teretani iako je već zašao u 64. godinu.

Zdravstveni problemi
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
IMAO MOŽDANI UDAR

Velimir Ilić doživeo je 2009. lakši moždani udar, posle koga je završio u Urgentnom centru u Beogradu. Tada je nekoliko dana zadržan u bolnici, nakon čega je pušten na kućno lečenje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.