VELJA ILIĆ: HTELI SU DA ME UBIJU!

Izvor: Kurir, 15.Mar.2012, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJA ILIĆ: HTELI SU DA ME UBIJU!

Samo pukom srećom nisam bio u autu koji je uništio kamion, tvrdi lider NS. FAP pun građevinskog materijala juče velikom brzinom usred Beograda naleteo na Ilićev auto

BEOGRAD - Kao u devedesetim!

Lider Nove Srbije Velimir Ilić tvrdi da je na njega juče ujutro pokušan atentat u centru Beograda! Saobraćajna nesreća u kojoj je Ilićev telohranitelj, policajac Robert Gambrijan (33), povređen - kad je na „škodu superb“ kojom je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ulici Dimitrija Tucovića oko deset ujutro naleteo ogroman kamion „FAP mercedes“ - prema rečima predsednika NS, bila je izazvana zbog njega.

- Ovo je treći pokušaj atentata na mene! Prvi put su me mučki udarili u glavu, drugi put me je onaj nesrećnik udario u Knez Mihailovoj, a sad su izazvali saobraćajnu nesreću. Da sam bio u autu, kao što je trebalo, ne znam da li bih preživeo. Pokrenuo sam škakljiva pitanja u javnosti: kiparske pare i gomilu stvari koje nekome smetaju - kaže Ilić za Kurir.

Veljino objašnjenje

1 „škoda superb“ stiže do pumpe2 ispred automobila se isprečilo misteriozno vozilo3 na „škodu“ otpozadi naleće kamion4 vozilo koje se isprečilo odlazi s mesta događaja

Vozaču Gambrijanu dobro

Kako Kurir saznaje na VMA, Robert Gambrijan je u udesu zadobio trzajnu povredu vrata - istegnuće mišića. Posle svih pregleda određena mu je terapija i pušten je na kućno lečenje.

- Njegova povreda nije teška i ne očekujemo nikakve posledice. To je laka telesna povreda - kaže naš izvor. Inače, ovo je Gambrijanu drugi udes za kratko vreme.

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je da je u ovom saobraćajnom udesu povređen policajac.

- Velimir Ilić nije u evidenciji ljudi kojima je zbog delovanja kriminalnih grupa posebno ugrožena bezbednost. Za sada nema na­zna­ka da je u pitanju po­ku­šaj atentata.  Ipak, ako se proceni da je po­trebno, njemu će obezbeđenje biti pojačano - rekao je Dačić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.