Uveče naoblačenje s kišom, u planinama sneg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2015, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uveče naoblačenje s kišom, u planinama sneg

U Srbiji će danas biti malo hladnije vreme sa najvišom temperaturom od sedam do 12 stepeni, a uveče i noću očekuje se naoblačenje s kišom, u planinama sa snegom.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, danas ujutro prestaće padavine i najniža temperatura iznosiće od jedan do pet stepeni, a potom se u toku dana očekuje delimično razvedravanje.

Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni i jugozapadni, u istočnoj Srbiji povremeno jak, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posle podne očekuje se jugoistočni, uveče i noću u košavskom području u pojačanju.

I u Novom Sadu se danas u toku dana očekuje delimično razvedravanje, a uveče i noću naoblacenje s kišom.

Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni i jugozapadni, posle podne i uveče jugoistočni.

Najniža temperatura vazduha iznosiće dva, a najviša osam stepeni.

U upozorenju za područje Srbije do 7. februara navedeno je da se danas u većini krajeva očekuje jak i olujni južni i jugoistočni vetar sa udarima oko 20 metara u sekundi, a u Banatu i planinskim predelima do 28 metara u sekundi.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 7. februara, biti pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom, a u planinama se očekuje sneg.

U noćnim i jutarnjim satima očekuje se kratkotrajna susnežica i sneg ponegde i u nižim predelima.

Temperatura vazduha će biti iznad prosečnih vrednosti, a od petka biće u padu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.