Umro Jovo, brat Slavka Ćuruvije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2015, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Jovo, brat Slavka Ćuruvije

Brat ubijenog novinara Slavka Ćuruvije,Jovo Ćuruvija (64), preminuo je jutros u Beogradu, ne dočekavši pravdu za svog brata, za koju se poslednjih godina toliko borio, piše list Blic.

Kada je Apelacioni sud u Beogradu prihvatio optužnicu za ubistvo Slavka Ćuruvije, Jovo je, iz bolesničke postelje, izjavio da je najzad dočekao trenutak da mu se probudi nada da će ipak doživeti pravdu za brata.

Pošto nemam mnogo vremena, rekao je tada, ostaje mi samo da se nadam da će se sve brzo završiti i da će Slavkove ubice biti kažnjene.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BRAT UBIJENOG NOVINARA: Preminuo Jovo Ćuruvija

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015

BEOGRAD - Brat ubijenog novinara Slavka Ćuruvije, Jovo Ćuruvija (64), preminuo je jutros u Beogradu, ne dočekavši pravdu za svog brata, za koju se poslednjih godina toliko borio...Kada je Apelacioni sud u Beogradu prihvatio optužnicu za ubistvo Slavka Ćuruvije, Jovo je, iz bolesničke postelje,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.