U policijskoj akciji pregledano 450 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2015, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U policijskoj akciji pregledano 450 osoba

U operativnoj akciji pripadnika MUP-a u Novom Sadu, sprovedenoj radi sprečavanja i otkrivanja krivičnih dela i prekršaja sa elementima nasilja, pregledano je 450 osoba, oko 20 automobila i 16 ugostiteljskih objekata, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Pronađeno je više komada hladnog oružja, noževa i palica, deset predmeta krivičnog dela ili prekršaja a dve osobe su uhapšene po centralnim i lokalnim poternicama.

Kod tri osobe pronađena je materija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za koju se osnovano sumnja da je marihuana ili psihoaktivna supstanca pa će protiv njih biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje narkotika.

Podneto je sedam prekršajnih prijava, po osnovu Zakona o prekršajima i Zakona o oružju i municiji a za šest osoba određena je mera zadržavanja.

Kako se dodaje u saopštenju, policija je tokom te akcije otkrila 40 saobraćajnih prekršaja i isključila iz saobraćaja 32 vozača, najviše njih zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.