U napadu na aerodromu u Istanbulu 41 žrtva, 239 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2016, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U napadu na aerodromu u Istanbulu 41 žrtva, 239 povređenih

Broj žrtava sinoćnjeg napada u Istanbulu dostigao je 41, saopštili su danas gradski zvaničnici dodajući da je u trostrukom samoubilačakom napadu na međunarodnom aerodromu Ataturk povređeno 239 ljudi. Kako prenose agencije, prema dosadašnjim podacima među žrtvama je 13 stranaca. Među žrtvama nema Srba. Odbojkaši Srbije smestili se u hotel u Istanbulu. Srpski strelci izbegli napad. Turski zvaničnici saopštili su da je aerodrom otvoren i da je vazdušni saobraćaj vraćen u normalu, a danas je proglašen dan žalosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVI CRNI BILANS: U napadu na Istanbul 41 žrtva, povređeno 239

Izvor: Kurir, 29.Jun.2016

..."Po najnovijim informacijama, 41osoba je izgubila život", saopšteno je iz kabineta guvernera Istanbula..Ranije danas je rečeno da je broj mrtvih 36..Po vlastima, eksplozije su izazvane na ulazu terminala za međunarodne letove oko 22 časa po lokalnom vremenu Tri napadača su najpre automatskim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.