U beogradskim parkovima 500 do 800 izbeglica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U beogradskim parkovima 500 do 800 izbeglica

Broj izbeglica sa Bliskog istoka u parkovima kod Autobuske stanice i Ekonomskog fakulteta kreće se između 500 i 800 i nema većih oscilacija, izjavio je danas FoNetu zamenik komandanta bataljona Policijske brigade u Beogradu major Radoslav Repac.

On je rekao da je broj ustaljen i da jedne izbeglice, posle nekoliko dana odlaze, a druge pristižu, "u pitanju je stalna cirkulacija".

Pripadnici Policijske brigade su 24 sata dnevno kod parka u kojem su izbeglice, a Repac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je istakao da do sada nije bilo nikakvih ozbiljnijih problema između njih i građana i da je javni red i mir stabilan.

Policijska brigada preduzima niz mera i radnji za očuvanje lične i imovinske sigurnosti i građana i i imigranata koji prolaze preko teritorije Beograda, i do sada nije bilo ozbiljnijih incidenata, rekao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.