U Skupštini raspredali o pčelama i izborima

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 06:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Skupštini raspredali o pčelama i izborima

Ministri odgovarali na pitanja poslanika

BEOGRAD - Pomor pčela, lažna obećanja, migranti koji gaze voćnjake samo su neke od tema o kojima se juče razgovaralo u Skupštini kada su poslanici postavljali pitanja ministrima.

Tako je lider LSV Nenad Čanak rešetao Snežanu Bogosavljević Bošković, navodeći da je u pomoru pčela u Vojvodini stradalo 3.000 košnica, a da je šteta veća od pola miliona evra. Ministarka mu je odgovorila da se istražuje ceo slučaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Balint Pastor, poslanik SVM, požalio se da migranti nanose veliku štetu.

- U pošti su redovi migranata, nema mesta u autobusima za naše građane. Gubici u turizmu su veliki jer ljudi otkazuju aranžmane zbog njih - kazao je Pastor.  Zoran Živković iz NS pomenuo je vanredne parlamentarne izbore, na šta mu je Ivica Dačić poručio da ih sigurno neće biti.

Dačić je još dodao da će Srbija učiniti sve što može da spreči članstvo Kosova u Unesko:

- Učinićemo sve što možemo da državama članicama Uneska stavimo do znanja da bi to sa političkog aspekta i aspekta kulturne baštine bio štetan potez.

Lider JS Dragan Marković rekao je da mora da stane u odbranu Zorane Mihajlović, ministarke saobraćaja, i kao dame, i kao člana Vlade, i ukazao da su mnogi ministri, poput nje izloženi napadima u medijima, te da to predstavlja problem.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.