U Novom Sadu nudili 2.500 za glas, pa privedeni

Izvor: BKTV News, 06.Maj.2012, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom Sadu nudili 2.500 za glas, pa privedeni

Nekoliko osoba privedeno je zbog remećenja izbornog procesa u Novom Sadu.
Oni su privedeni zbog toga što su u blizini glasačkog mesta kod Gradskog goblja u Sajlovu nudili glasačima novac, 2.500 dinara, u zamenu za glasanje za određenu kandidatsku listu.
U glasačkom odboru na tom biračkom mestu rekli su za B92 da neće prekidati glasanje, zbog toga što su se ti incidenti dogodili van biračkog mesta i da tako sam proces nije bio ugrožen.
Policija je intervenisala >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na još jednom biračkom mestu u Novom Sadu zbog toga što je jedan član biračkog odbora razbio glasačku kutiju, rekao je novinarima predsednik Gradske izborne komisije Predrag Zagorčić.
Zagorčić je precizirao da se incident desio na Vidovdanskom naselju, na biračkom mestu broj 91.
Dodao je da na tom mestu red ubrzo uspostavljen, a glasanje je nastavljeno normalno.
Sedam biračkih mesta u Novom Sadu otvoreno je jutros sa zakašnjenjem od oko sat vremena, zbog tehničkih problema sa izbornim materijalom, rečeno je agenciji Beta u GIK-u.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.