Tomislav Nikolić kandidat SNS za predsednika

Izvor: NaDlanu.com, 05.Apr.2012, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić kandidat SNS za predsednika

Srpska napredna stranka (SNS) odlučila je da kandidat za predsednika Srbije bude Tomislav Nikolić i da je izborni cilj pobeda na izborima, saopštila je u četvrtak SNS.

Ta stranka je istakla da je Srbiji potreban predsednik koji će jednako voditi računa o svim njenim građanima, "a ne kao što je to bio slučaj do sad - stranački predsednik koji brine samo o svojim i interesima stranačkih kolega"."Izborni cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Srpske napredne stranke je pobeda. Građani hoće promene, hoće uspešnu i poštenu Srbiju, razvijenu i modernu državu, a ne zemlju koja je opterećena ekonomskim i socijalnim problemima", kaže se u saopštenju.Kako se navodi, stvaranje povoljne poslovne atmosfere za nove investicije, uz otvaranje novih radnih mesta za gradjane Srbije prioriteti su politike koju će SNS voditi posle izbora 6. maja.BEOGRAD, 5. aprila 2012. (Beta)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.