Tomislav Nikolić: Političari žive dobro

Izvor: Blic, 13.Apr.2012, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić: Političari žive dobro

Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić danas je na predizbornom mitingu u Šapcu rekao da političari za razliku od većine drugih građana Srbije žive dobro.

"Neću da vam govorim da živite loše jer dobro znate, bolje od mene, pošto sam ja političar. Za političare uvek ima plata na vreme i dobra penzija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez obzira da li su u opoziciji ili na vlasti", rekao je Nikolić u obraćanju svojim pristalicama u Šapcu.

Govoreći o poslu političara, Nikolić je rekao da je pitanje i "šta hoćeš u zivotu i da li si spreman da ono malo što imaš podeliš sa narodom".

"Da li si spreman da omogućiš svom narodu da živi bolje ili si političar koji pravi spomenike za života, mostove gde nema reke i puta", ukazao je lider naprednjaka, koji je danas boravio i u Loznici. Nikolić je rekao i da predizborni skup pravi na veliki petak jer je, kako je naveo, "svaki građanin pomalo mučenik".

"Danas je dan mučenika, a svaki od vas je pomalo razapet od ove vlasti. I kada niste previše saosećali na veliki petak sada znate kako se osećao onaj koji je izdan, koji je oteran iz fabrike, onaj ko džaba ide na njivu i kaže 'biću srećan ako završim sa nulom'. Mi nismo narod koji očekuje nulu već veću ocenu, peticu na primer", rekao je Nikolić aludirajući na mesto svoje stranke na izbornoj listi.

Na mitingu u Šapcu je bilo više od 1.000 građana koji su nosili transparente sa natpisima: "Za bolju budućnost bez diskriminacije", "Srbiji vratiti pokradeno, građanima oteto" i "Buna na dahije".

Nakon mitinga simpatizeri SNS-a prošetali su centralnom gradskom ulicom do lokalne televizije gde je Tomislav Nikolić gostovao u jednoj emisiji.

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

Povezane vesti: Stefanović: Izjava Nikolića štetna po državne interese Nikolić: Neću dozvoliti da me ucenjuju koalicioni partneri Mihajlović: Izjava Nikolića opasna i neodgovorna Vlada daje 1,39 milijardi dinara za predsedničke izbore Dačić: Tadić i Nikolić misle da će podeliti vlast, ali ja kažem - malo morgen
Pogledaj vesti o: Miting srpske napredne stranke

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.