Tadić se sastao sa Markjoneom na Kalemegdanu

Izvor: Blic, 16.Apr.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić se sastao sa Markjoneom na Kalemegdanu

Kandidat za predsednika Srbije liste "Izbor za bolji život" i lider Demokratske stranke Boris Tadić sastao se danas sa generalnim direktorom grupacije "Fiat-Krajsler" Serđom Markjoneom u restoranu "Kalemegdanska terasa" u Beogradu.

Prilikom pozdravljanja, direktor grupacije "Fiat-Krajsler" primetio je zavoj na Tadićevoj ruci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i upitao ga šta je to.

- Ah, to mi je povreda sa košarke - odgovorio je lider DS uz osmeh i uputio gosta ka stolu.

Tadić je, na radnom sastanku sa Markjoneom uoči svečanog otvaranja kragujevačke fabrike "Fiat automobili Srbija", razgovarao o planovima za dalji razvoj te fabrike.

Markjone će popodne u Kragujevcu sa predsednikom Vlade Srbije Mirko Cvetkovićem prisustvovati svečanom otvaranju fabrike Fiat Automobili Srbija. U kragujevačkoj fabrici će se proizvoditi novi model FIAT 500L, koji je nedavno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi.

VIDEO> Snimak sastanka Tadića i Markjonea:

Povezane vesti: Tadić se sastao sa Markjoneom Novinar Volstrit žurnala: Do Tadića uz pomoć Markjonea Plan je da u 2013. prodamo 160.000 „500L“
Pogledaj vesti o: Fiat,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.