Tadić: Za neke nema mesta u novoj vladi

Izvor: Kurir, 18.Apr.2012, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Za neke nema mesta u novoj vladi

VRBAS/KULA - Prelomio.

Predsednički kandidat koalicije „Izbor za bolji život“ Boris Tadić izjavio je da će ta koalicija formirati vladu, ali da u njoj za neke neće biti mesta.

- Tu neće biti onih koji su se povukli na prvoj prepreci i okrenuli leđa svojim partnerima u najtežim trenucima. Niko ko uspostavlja politiku rata nasilja i zločina nije naš partner za budućnost - poručio je Tadić i istakao da će u novoj vladi neki ljudi morati da budu zamenjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jer su bili „loš zupčanik u sistemu“.

- Nova vlada će imati i nova lica - dodao je Tadić na skupu u Kuli.

Upitan da li stiže da viđa svoju decu i koliko je teško biti na čelu države, Tadić je rekao da u telefonu nosi pismeni rad svoje ćerke na temu profesije roditelja, u kojem ona, kako je naveo, „opaža moj posao kao jedan jako loš posao iz ugla svojih interesa“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.