Tadić: Neka idu najslabije karike

Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Neka idu najslabije karike

Članovi i rukovodstva opštinskih odbora SDS iz Batočine, Rače i Smederevske Palanke odlučila su da istupe iz te stranke, saopšteno je iz tih odbora.

Iako ovo nisu prva napuštanja SDS, lider te stranke Boris Tadić rekao da stranka nema problem opstanka.

On tvrdi da je raspad SDS glasina za koju je odgovorna vlast i da će se on kao oštar opozicionar i dalje zalagati za ideju da SDS postane deo unije građanskih i demokratskih partija.

I dok mu sa strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broje odbore koji ga napuštaju, lider SDS-a odgovara da ih je zvanično do sada raspušteno samo pet i da će možda ubrzo biti raspuštena još tri odbora.

- “Šta je to naspram više od 100, koliko ih imamo” - rekao je Tadić za B92.

Iako sigurno boli to što je i kragujevačka Rača, u kojoj je SDS osvojio više od 34 odsto glasova i pobedio na izborima, centrali okrenula leđa, socijaldemokrate negiraju da imaju problem vlastitog opstanka.

- “Stara je izreka da je lanac čvrst koliko je čvrsta najslabija karija i dobro je da najslabije karike kojima je ponuđeno da sarađuju sa SNS odu, kako bismo učvrstili redove - rekao je Tadić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.