Izvor: S media, 07.Maj.2012, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nećemo dozvoliti ucene!

Presdednički kandidat DS-a Boris Tadić poručio je da će pobediti u drugom krugu predsedničkih izbora, nakon čega će započeti pregovore o formiranju nove vlade.

"O novoj vladi ćemo razgovarati posle drugog kruga izbora, koji odlučuje kojim putem suštinski ide Srbija u narednih pet godina. Nećemo pristati na bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kakve uslove ili ucene", rekao je Tadić.

On je istakao da je ovo prvi put da politika čiji je on lider ima prednost posle prvog kruga, jer je Tomislav Nikolić imao prednost i 2004. i 2008. godine.

Dinkić: Rezultati nisu loši, ali nećemo ničiju milostinju!

Ludilo u SPS-u: Trubači i vatromet (VIDEO)

Nikolić: Pobeđujem sigurno u drugom krugu, od sutra razgovori o Vladi

"Moja i Nikolićeva politika su suštinski različite, vrednosno i karakterno su različite i ne mogu biti komplementarne. Uveren sam da je to važno građanima i da ću dobiti u drugom krugu. Siguran sam da ću dobiti podršku građana u drugom krugu, jer je ova politika najbolja za Srbiju. Nakon drugog kruga nadam se da ćemo ponovo slaviti, kao i 2004. i 2008. godine.", rekao je Tadić.

Lider demokrata je dodao da bi Srbija sa njim kao predsednikom brže išla ka evropskim integracijama, uspešnije rešavala ekonomske probleme, privlačila investicije, uspešnije sarađivala sa susedima u regionu.

"Sutra odmah krećem u kampanju, imam nameru da pobedim i pobedićemo", rekao je Tadić.

(S media)
Pogledaj vesti o: Nova godina,   Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.