Tači otputovao kod Obame

Izvor: Kurir, 03.Apr.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači otputovao kod Obame

Zajedno sa njim za Vašington otputovali i Enver Hodžaj i "ministarka" za evropsku integraciju Vljora Čitaku

PRIŠTINA - Samozvani kosovski premijer Hašim Tači je danas otputovao za Sjedinjene Američke Države gde će se, kako je najavljeno, u petak, 6. aprila, sastati sa predsednikom Barakom Obamom. Zajedno sa njim za Vašington su otputovali Enver Hodžaj i "ministarka" za evropsku integraciju Vljora Čitaku.

Saopšteno je da če se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Tači u SAD susresti i sa zamenikom predsednika Džonom Bajdenom, sadašnjim i bivšim državnim sekretarom Hilari Klinton i Medlin Olbrajt, i sa generalnim sekretarom UN Ban Ki Munom. On će u Vašingtonu razgovarati i sa senatorima i kongresmenima...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.