TEST OČINSTVA OTKRIO LAŽ DUŠICE JEVĐENOVIĆ: Bahata savetnica godinama ucenjivala ljubavnika političa

Izvor: Kurir, 29.Jul.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEST OČINSTVA OTKRIO LAŽ DUŠICE JEVĐENOVIĆ: Bahata savetnica godinama ucenjivala ljubavnika političa

Test očinstva je bio negativan. Ipak Jevđenovićeva ne prestaje sa ucenama jer bi i otkrivanje sam činjenice da je dotični političar morao da ide na test očinstva predstavljao ogromni skandal, pa je nastavio da finansira hirove tri puta mlađe ljubavnice

BEOGRAD - Test očinstva je pokazao da visokopozicionirani političar ipak nije otac deteta agresivne stralete Dušice Jevđenović (24).

Jevđenovićeva je to znala, ali je ucenjivala ljubavnika da će mu upropastiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << karijeru.

Jevđenovićeva je pre nekoliko godina izvesno vreme bila u vezi sa dotičnim političarem, pa ga je nakon što je ostala u drugom stanju slagala kako nosi njegovo dete.

Njih dvoje imali su sklopljen ugovor o izdržavanju, a dolazak na vlast ovog političara je tada 20-godišnja Jevđenovićeva videla kao odličnu priliku da se okoristi.

Majka trogodišnjeg deteta je tako došla do luksuznih automobila, stana i drugih dragocenosti. Kada je sa ucenama otišla predaleko, političara je prijatelj, takođe visoko pozicioniran u vlasti savetovao da uradi test očinstva.

- Test očinstva je bio negativan. Ipak Jevđenovićeva ne prestaje sa ucenama jer bi i otkrivanje sam činjenice da je dotični političar morao da ide na test očinstva predstavljao ogromni skandal, navodi sagovornik.

Moćni ljubavnik nije imao kud pa je nastavio da finansira hirove skoro tri puta mlađe ljubavnice, jer je bio svestan da bi priča o porodičnom čoveku koji vara ženu sa znatno mlađom devojkom značila kraj političke karijere.

Inače na terasi stana koji je Dušica Jevđenović dobila od ljubavnika postavljena je kamera koja snima ulaz u zgradu, dok su roletne spuštene. Ulazna vrata su metalna, a iznad njih je takođe kamera.

Javnost je saznala za ispade Dušice Jevđenović kada je protiv nje podneta krivična prijava jer je pijana suzavcem napala policajca koji je hapsio njenog brata Ivana. Policija je zapretila diplomatskim pasošem. Vikala je na policajce da " ne znaju s kim se kače jer je ona savetnica u Ministarstvu spoljnih poslova.

Otac deteta živi u Kraljevu

Trgodišnje dete Dušice Jevđenović priznao je izvesni muškarac iz Raške. Njegovo ime se nalazi u krštenici mališana, on duže vreme živi i radi u Kraljevu.

Veštačenje pištolja

Saslušanje policajaca koje je napala Dušica Jevđenović i svedoka incidenta počinje 21.septembra. U međuvremenu tužilaštvo je naložilo da se obavi veštačenje pištolja kojim je brat Dušice Jevđenović pretio pripadnicima Interventne policije. Tužilaštvo na taj način želi da otkloni svaku sumnju u vezi s tim da li je pištolj bio pravi.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Test očinstva otkrio laž agresivne starlete

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Test očinstva je pokazao da visokopozicionirani političar ipak nije otac deteta agresivne starlete Dušice Jevđenović (24), saznaje „Blic“...Jevđenovićeva je to znala, ali je ucenjivala ljubavnika da će mu upropastiti karijeru...Jevđenovićeva je pre nekoliko godina izvesno vreme bila u vezi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.