TELOHRANITELJ UMALO UBIO SLOBU U FALKONU: Nikada nije dokazano da je ovo bio atentat na Miloševića!

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TELOHRANITELJ UMALO UBIO SLOBU U FALKONU: Nikada nije dokazano da je ovo bio atentat na Miloševića!

Bivšem predsedniku Srbije i SRJ pokvario se avion kada je putovao na pregovore sa predsednikom BiH Alijom Izetbegovićem u Ženevi, a li kvar nije bio običan

Navodni kvar na avionu Vlade Srbije zbog kojeg je predsednik Srbije Tomislav Nikolić otkazao posetu Vatikanu nije prvi defekt na falkonu. Bivši predsednik Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodan Milošević je svojevremeno preživeo pravu dramu u njemu i jedva ostao živ!

Bivši pilot Vladinog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << “falkona 50″ Dušan Kosanović (66) ispričao je za “Politiku” pravu dramu koju je doživeo bivši lider SPS-a i predsednik SRJ Slobodan Milošević, a kada je avion pokvario njegov telohranitelj! Kosanović je do tančina ispričao događaj sa puta Slobodana Miloševića u Ženevu  gde se sastao sa predsednikom BiH Alijom Izetbegovićem.

- Kada je Milošević putovao "falkonom" uvek je u kabini s pilotima bio i momak zadužen za njegovu bezbednost, on je ostao da čuva avion dok je Milošević bio na sastanku, a kada smo se vratili nismo mogli da pokrenemo avion - priča Kosanović.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Ukleti" falkon: Kako je telohranitelj umalo ubio Miloševića

Izvor: B92, 22.Apr.2015, 10:20

Bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević takođe je doživeo problem u predsedničkom avionu falkon kada je putovao na pregovore sa predsednikom BiH Alijom Izetbegovićem...Kako priča bivši pilot Dušan Kosanović za “Politiku“, Milošević je takođe doživeo veliki problem u predsedničkom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.