Sutra ističe rok za dostavu finasijskih izveštaja

Izvor: Blic, 16.Apr.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ističe rok za dostavu finasijskih izveštaja

Političkim strankama sutra ističe rok za dostavu godišnjih finansijskih izveštaja Agenciji za borbu protiv korupcije.

Agencija za borbu protiv korupcije obavestila je političke stranke da je rok za dostavu finansijskog izveštaja za 2011. godinu 17. april, s obzirom na to da se zakonski rok, 15. april poklopio sa danom državnog praznika - Uskrsom.

Direktorka Agencije Zorana Marković rekla je ranije Tanjugu da stranke godišnje izveštaje mogu predati 17. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << aprila do kraja radnog vremena Agencije, ukoliko lično predaju izveštaje, ili do kraja radnog vremena pošta ukoliko izveštaje šalju preporučeno.

Marković je istakla da su Agenciji, za sada, potpune godišnje izveštaje predali Socijaldemokratska partija Srbije Rasima Ljajića i Zeleni Srbije.

"Ima još četiri, pet - pristiglih izveštaja koji se još u formalnom smislu dopunjuju od strane stranaka. U komunikaciji smo sa strankama koji su ih podneli", rekla je Marković, ističući da po uobičajnom modelu očekuje da poslednjeg dana i sve ostale stranke predaju izveštaje.

Ona je upozorila da stranka koja propusti rok za podnošenje godišnjeg finansijskog izveštaja već ulazi u zonu prekršajne odgovornosti, odnosno dolazi u opasnost da Agencija pokrene postupak za utvrdjivanje prekršajne odgovornosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.