Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku

Predsednik DS Dragan Šutanović zatražio je danas da potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivica Dačića da podnese ostavku zbog izjave da postoje pisani i nepisani Briselski dogovori.

Šutanovac podseća da je Demokratska stranka još pre tri meseca tražila od Vlade Srbije da saopšti šta je sve potpisano Briselu, a šta dogovoreno u ime građana Srbije.

Šutanović, naime, smatra da aktuelni ministar spoljnih poslova mora da zna da usmeno predanje nije validno u međunarodnim odnosima i da ono neće zaštititi Srbe na Kosovu, što, kako navodi, mora biti primarni cilj naše zemlje u kosovskoj politici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šutanovac traži od Dačića da podnese ostavku, Dačić: Slagali ste svakog koga ste mogli

Izvor: Blic, 19.Jan.2017

Predsednik DS Dragan Šutanović zatražio je danas da potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivica Dačića da podnese ostavku zbog izjave da postoje pisani i nepisani Briselski dogovori...Šutanovac podseća da je Demokratska stranka još pre tri meseca tražila od Vlade Srbije da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.