Stefanović: Sve više nezaposlenih

Izvor: Blic, 27.Mar.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Sve više nezaposlenih

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da je stopa nezaposlenosti u Srbiji, na početku mandata Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera bila 13,5 odsto, a danas, posle četiri godine njihove vlasti, iznosi 25 odsto.

Stefanović je rekao da nam je vlast 2008. godine obećala 200.000 radnih mesta, a mesec i po dana pred izbore dobili smo više >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 264.493 ljudi koji su izgubili posao.

Rezultati DS govore sami za sebe za samo tri godine, svaki peti zaposleni u Srbiji ostao je bez posla, plate i sredstava za život, a broj zaposlenih izjednačen je sa brojem penzionera, istakao je Stefanović.

Prema njegovoj oceni, i u Beogradu je situacija kritična, jer je svaki četvrti stanovnik glavnog grada nezaposlen, svakodnevno se gasi više od 60 malih i srednjih preduzeća i bez posla ostaje 200 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS optužuje vlast za povećanje nezaposlenosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2012

BEOGRAD -..Potpredsednik Glavnog odbora opozicione Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da je nezaposlenost u Srbiji na početku mandata aktuelne vlasti na čelu sa Demokratskom strankom bila 13,5 odsto, a da je sada 25 odsto...U saopštenju SNS, Stefanović je rekao da je to...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Radnici "Dunav agregata" mesecima bez plate

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2012

NOVI SAD -..Članovi samostalnog sindikata kompanije Dunav agregati, koja posluje u okviru holdinga Dunav grupa, upozorili su danas javnost da im poslodavac duguje lične dohotke od oktobra prošle godine...Predstavnik tog sindikata Vojislav Đerman rekao je na konferenciji za novinare da je 90 odsto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.