Stefanović: Policija ima zapisnik o prebijanju Vučića!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Dec.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija ima zapisnik o prebijanju Vučića!

- Policija ima zapisnik - rekao je ministar policije novinarima povodom navoda Jukoma, koji su preneli pojedini mediji, da su iz policije obavešteni da taj zapisnik ne postoji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je danas navode pojedinih medija da policija nema zapisnik o prebijanju Andreja Vučića tokom Parade ponosa u Beogradu.

- Policija ima zapisnik – rekao je Stefanović novinarima povodom navoda Jukoma, koji su preneli pojedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mediji, da su iz policije obavešteni da taj zapisnik ne postoji.

On je naveo i da ne veruje da je takvu informaciju neko uopšte mogao da dobije iz policije.

Printskrin: Youtube/N1, S. Pikula

Stefanović je podsetio i da je u tom slučaju pokrenuta istraga u okviru koje je suspendovano sedam pripadnika Žandarmerije, protiv kojih su podnete krivične prijave.

On je podsetio da je o svemu što se tiče tog slučaja javnost bila obaveštena, dodavši da se tu radi o tužilačkoj istrazi, zahvaljujući kojoj su krivične prijave i mogle da budu podnete.

Stefanović je rekao i da je sve što se tiče tog slučaja u rukama nadležnih tužilaca i da će rezultati, kada to bude moguće, biti saopšteni javnosti.

Foto: Marko Todorović

Stefanović je prethodno prisustvovao obeležavanju Dana specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije u Batajnici.

Nekoliko pripadnika Žandarmerije pretuklo je brata premijera Aleksandra Vučića, Andreja Vučića i pripadnike njegovog obezbeđenja u centru Beograda, tokom Parade ponosa u septembru.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.