Stara vlada lumpovala u Klubu poslanika!

Izvor: Kurir, 16.Jun.2012, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stara vlada lumpovala u Klubu poslanika!

Odlazeći premijer Mirko Cvetković za sve svoje ministre prošle nedelje priredio zabavu u beogradskom Klubu poslanika

BEOGRAD - Žurka za kraj mandata!

Odlazeći premijer Mirko Cvetković za sve ministre iz stare vlade priredio je prošle nedelje zabavu u beogradskom Klubu poslanika! Za organizaciju lumperajke bio je zadužen ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić.

S bivšim članovima vlade veselio se i bivši predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Boris Tadić.

- Naručivale su se pesme. Bilo je veselo. Mrkonjić se toliko opustio da je polupao više od 50 čaša. Najviše su ga pogađale pesme koje je pevala njegova lepša polovina Ana. Čak je u jednom trenutku i Cvetković pevušio s ostalima, a i Dačić se latio mikrofona i otpevao „Miljacku“ i „Prvi poljubac“. - ispričao je izvor Kurira i dodao da na proslavu, iako je bio pozvan, jedino nije došao Mlađan Dinkić.

Mrkonjić nije bio raspoložen za priču, samo je kratko odgovorio:

- Bilo je super. Ćao, dušo - rekao je Mrka i u svom maniru zalupio slušalicu.

Bivši ministar trgovine Slobodan Milosavljević, koji je takođe bio na vladinoj žurki, nije želeo da otkriva pikantne detalje.

- Znate, nije to bila žurka u klasičnom smislu, više radno-zabavni skup. U opuštenoj atmosferi su se sumirali rezultati. Malo se pevalo. Ja lično nisam, ali nisam ni taj tip. Drugi jesu... - rekao je Milosavljević.

Samo telefonske sednice

Odlazeći premijer Srbije Mirko Cvetković organizovao je proslavu jer se bivši kabinet iz Nemanjine 11 više neće sastajati. Sve će sednice, ukoliko bude bilo potrebe, biti telefonske.

- Hteo je da se oproste na lep način - rekao je izvor Kurira.

Estrada ispratila ministre

Mrka je u pomoć pozvao svoju ljubav Anu Bekutu, ali i prijatelje sa srpske estrade Šabana Šaulića, Predraga Živkovića Tozovca, Vladu Georgieva i Sašu Matića, koji su do pola noći uveseljavali članove iz Nemanjine 11, i to bez honorara!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Cvetkovićev oproštaj uz trubače

Izvor: Mondo, 16.Jun.2012

Premijer Tehničke vlade Srbije Mirko Cvetković organizovao je prošle nedelje u Klubu poslanika na Dedinju oproštajnu večeru za sve članove Vlade.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.