Stanković: Bez jakih regiona nema jake države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2012, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Bez jakih regiona nema jake države

PANČEVO -

Predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Zoran Stanković poručio je danas u Pančevu da bez jakih regiona nema jake države i da nova vlada treba da predlaže i sprovodi mere kojima će osigurati jačanje regiona.

"Bez jakih regiona nema jake države, a bez jake države nema zadovoljnih građana", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao je Stanković koji je u Pančevu razgovarao s predstavnicima udruženja socijalno ugroženih kategorija.

On je istakao da država mora da olakšava, a ne da otežava život svojim građanima, što se jasno vidi na primeru Pančeva, gde je neophodno tačno utvrditi gde ljudi iz ovog grada treba da se leče - da li u Novom Sadu ili Beogradu.

Prema rečima Stankovića, formiranjem jakih regiona stvaraju se preduslovi za pružanje neophodne pomoći ljudima kojima je ona potrebna u svakom segmentu našeg društva.

"Na novoj vladi je da predlaže i sprovodi konkretne mere kojima će osigurati jačanje regiona, a samim tim i jačanje cele Srbije. Ali ja ću, u okviru svoje ustavne uloge, aktivno podržavati one koji se zalažu za ekonomsko, socijalno i kulturno ozdravljenje regiona", poručio je predsednički kandidat URS-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS: Jaki regioni daju Srbiji snagu

Izvor: RTS, 16.Apr.2012

Bez jakih regiona nema ni jake države, poručio Zoran Stanković. Predsednički kandidat URS-a rekao da će podržavati one koji se zalažu za ekonomsko, socijalno i kulturno ozdravljenje regiona. Rad na novim investicijama, poput "Fijata", rešenje je za Srbiju, rekla potpredsednica URS-a Verica Kalanović...Predsednički...

Nastavak na RTS...

Stanković: Bez jakih regiona nema jake države (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Apr.2012

Predsednički kandidat Ujedinjenih regiona Srbije Zoran Stanković ocenio je danas da se bi se formiranjem jakih regiona stvarili preduslovi za stvaranje jake države i pružanje pomoći ljudima kojima je ona potrebna...Vučić: Pobedićemo na svim nivoima (VIDEO)..D S S: Neodržavanje izbora poslednji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.