Stajling prve dame: Dragica kao Mišel Obama

Izvor: Kurir, 13.Jun.2012, 06:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stajling prve dame: Dragica kao Mišel Obama

Poznati stilisti tvrde da je Nikolićeva supruga na inauguraciji u ponedeljak besprekornom, kraljevski plavom haljinom pokazala da je na visini zadatka

BEOGRAD - Besprekorno.

Dragica Nikolić, supruga predsednika Srbije Tomislava Nikolića, zasenila je svojim stajlingom sve na inauguraciji, uključujući i šefa države.

Nikolićka je na svečanosti dočekivala goste u svedenoj, kraljevski plavoj haljini koja prati liniju tela, od nakita >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je imala diskretan broš, dok joj je kosa bila pokupljena u punđu u stilu Džeki Kenedi. Prema oceni stilista, prva dama nije napravila nijednu grešku u stajlingu, ali joj, ipak, u budućem odabiru garderobe predlažu malo više smelosti.

- Dopada mi se kako je izgledala. Kroj haljine je dobar, naročito izrez, koji podseća na šezdesete. Još bih predložio da haljina bude za dve nijanse tamnija, ali sve u svemu, uzimajući u obzir izbor nakita i frizuru, nije bilo grešaka - kaže za Kurir stilista Saša Vidić.

Prema rečima Igora Todorovića, stiliste i jednog od članova žirija emisije „Šopingholičarke“, izbor boje haljine je odličan, jer ona predstavlja smirenost i sigurnost, a ima i elemente aristokratije.

- Nikolićeva supruga ostavlja utisak uredne osobe koja vodi računa o svakom detalju. Klasična koktel haljina, diskretan nakit, sve je bilo na mestu. Ipak, frizura je bila dosta formalna. Slobodno je mogla i da pusti kosu jer je prijem bio u pet sati - kaže Todorović.

Milićević: Neka neguje „Šanel“ stil

Da je Nikolićka napravila odličan izbor haljine, misli i Dejan Milićević, fotograf i stilista:

- Sviđa mi se kako je izgledala - haljina joj je dobro stajala, ima dobru figuru. Ipak, predsednik i prva dama moraju da deluju kao celina kad su zajedno, da upare garderobu. Naša prva dama treba da neguje „Šanel“ i „Dior“ stil, savetovao bih joj da se malo modernizuje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.