Srpski političari čestitali rođendan kraljici!

Izvor: Kurir, 15.Jun.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski političari čestitali rođendan kraljici!

Na proslavu došli Aleksandar Vučić, Vojislav Koštunica, Dragan Marković, Vuk Drašković, Čedomir Jovanović

BEOGRAD - Dobro došli.

Ovim rečima je britanski ambasador Majkl Devenport pozdravljao goste u Ambasadi Velike Britanije, gde je sinoć održan prijem kojim je obeležen rođendan kraljice Elizabete Druge i njen dijamantski jubilej - 60 godina vladavine i 40-godišnjica od njene jedine posete Beogradu. Svečanosti su prisustvovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << premijer Mirko Cvetković, lider DSS Vojislav Koštunica, predsednik SNS Aleksandar Vučić, kao i lideri LDP i URS Čedomir Jovanović i Mlađan Dinkić, ali i čelni ljudi JS i SPO Dragan Marković Palma i Vuk Drašković. Devenport je ocenio da je posle izbora Srbija ušla u novu fazu političkog razvoja.

- Iskreno se nadamo da će osvežen politički legitimitet i nova energija dati podsticaj održivom i vidljivom popravljanju odnosa s Prištinom.

(B. B.)

zoomPajtić i princeza Katarina

zoomKoštunica
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.