Srpska napredna stranka podržava Putina

Izvor: BKTV News, 04.Mar.2012, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska napredna stranka podržava Putina

Srpska napredna stranka u svom saopštenju kaže da su  predsednički izbori u Rusiji veoma značajni, ne samo za Rusku Federaciju, već i za našu Srbiju. SNS potpisala je Sporazum o saradnji sa Jedinstvenom  Rusijom  i srpski naprednjaci na predsedničkim izborima u  Rusiji podržavaju njenog kandidata  >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Vladimira Putina.
Pobeda Vladimira  Putina značila bi mnogo za Srbiju i njene građane,  jer on  predstavlja osvedočenog prijatelja  našeg naroda,  a ekonomska i politička saradnja  između  naših zemalja svakako bi bila unapređena.
Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić nalazi se u višednevnoj poseti Ruskoj Federaciji gde će imati više susreta sa zvaničnicima Rusije i političke stranke Jedinstvena Rusija
Tweet
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.