Sprečeno krijumčarenje više od 12 kilograma srebra

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2012, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečeno krijumčarenje više od 12 kilograma srebra

BEOGRAD, 17. septembra 2012. (Beta) - Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili krijumčarenje više od 12 kilograma srebra čija je vrednost procenjena na oko 862.000 dinara, saopšteno je iz Uprave carina.

BEOGRAD, 17. septembra 2012. (Beta) - Carinici su na graničnom prelazu Gradina sprečili krijumčarenje više od 12 kilograma srebra čija je vrednost procenjena na oko 862.000 dinara, saopšteno je iz Uprave carina.Srebro je otkriveno na izlazu iz Srbije u automobilu nemačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin turskog porekla.Carinici su pretresom automobila u gepeku u plastičnoj vreći za transport skija otkrili plastični neseser sa neprijavljenim srebrom.Prekršajni sud u Dimitrovgradu je s obzirom da se radi o stranom državljaninu izrekao novčanu kaznu i zaštitnu meru oduzimanja robe.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.