Slavica Đukić Dejanović u Skoplju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2012, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavica Đukić Dejanović u Skoplju

SKOPLJE -

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović prisustvovaće danas Svetosavskoj akademiji u Skoplju, povodom Dana Svetog Save, državnog praznika Srba u Makedoniji, saopšteno je iz Kabineta predsednice skupštine.

Ona će Svetosavskoj akademiji prisustvovati na poziv Demokratske partije Srba u Makedoniji, a tom prilikom sastaće se i sa predsednikom Makedonije Đorđem Ivanovim i predsednikom Sobranja Trajkom Veljanoskim, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić Dejanović i Ivanov o infrastrukturnom povezivanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2012

SKOPLJE -..U narednom periodu akcent u odnosima Srbije i Makedonije treba da bude na infrastrukturnom povezivanju, posebno u sferi puteva i energetike, što bi trebalo da omogući i bolju ekonomsku saradnju, saglasni su predsednica srpskog parlamenta Slavica Đukić Dejanović i makedonski predsednik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.