Skupština i o izmenama Zakona o zapošljavanju

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skupština i o izmenama Zakona o zapošljavanju

Skupštine Srbije počela je danas sednicu na čijem dnevnom redu su i predlozi zakona o žičarama i ugovorima u prevozu u železničkom saobraćaju, kao i nekoliko međunarodnih sporazuma.

Na početku sednice poslanici koriste mogućnost da postavljaju poslanička pitanja.

Poslanici će tokom pete sednice redovnog prolećnog zasedanja parlamenta razmatrati i predlog izmena Zakona o zapošljavanju i osiguranju za slučaj nezaposlenosti.

Na dnevnom redu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zakon o upotrebi znakovnog jezika, a razmatraće se i sporazumi o vazdušnom saobraćaju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kinom.

Parlament bi trebalo da se izjasni i o Sporazumu između Srbije i Makedonije o utvrđivanju granične procedure na železničkom prelazu Preševo-Tabanovce.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završena načelna rasprava o pet zakonskih predloga

Izvor: Blic, 21.Apr.2015

Skupština Srbije završila je danas načelnu objedinjenu raspravu o predlozima zakona o ugovorima o prevozu u železničkom saobraćaju, o žičarama i o tri međudržavna sporazuma...Tokom rasrpave poslanici vladajućih i opozicinonih stranaka pozitivno su ocenili predložene izmene zakona o ugovorima...

Nastavak na Blic...

Poslanici danas o upotrebi znakovnog jezika

Izvor: Blic, 22.Apr.2015, 08:12

Poslanici Skupštine Srbije nastaviće danas sednicu razmatranjem novih zakonskih rešenja o upotrebi znakovnog jezika i o osiguranju za slučaj nezaposlenosti...Ta dva akta su na dnevnom redu nove, pete sednice prolećnog zasedanja, koju su poslanici započeli juče...Usvajanje predloženog zakona o...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.