Sigal Vučiću: Srbiju smatram domovinom, učiniću sve da je što bolje promovišem

Izvor: Blic, 01.Dec.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigal Vučiću: Srbiju smatram domovinom, učiniću sve da je što bolje promovišem

Premijer Aleksandar Vučić primio je danas holivudskog glumca Stivena Sigala i podržao njegovo angažovanje na promociji Srbije, poručivši mu da će vlada učiniti sve da pomogne razvoj filmske industrije.

Sigal je obećao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao zemlju koju smatra svojom novom domovinom.

Premijer Vučić je, poželevši dobrodošlicu Sigalu, rekao da će srpska vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << što će doprineti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji zemlje.

On je podržao ideju Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje holivudskog glumca na promociji Srbije.

Stiven Sigal je istakao da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

"Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih evropskih zemalja", zaključio je Sigal.

Sigal boravi u višednevnoj poseti Srbiji, a danas se susreo i sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiven Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

Izvor: B92, 01.Dec.2015

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u razgovoru sa holivudskim glumcem Stivenom Sigalom, da će Vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji...Vučić je dodao da će to doprineti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji Srbije...Premijer...

Nastavak na B92...

Sigal: Srbija je moja nova domovina!

Izvor: Mondo, 01.Dec.2015

Premijer i predsednik Srbije primili holivudskog glumca. Sigal: "Srbija je mnogo propatila, u SAD i dalje postoje predrasude o ovoj zemlji"...Premijer Aleksandar Vučić primio je danas holivudskog glumca Stivena Sigala i podržao njegovo angažovanje na promociji Srbije, poručivši mu da će vlada...

Nastavak na Mondo...

Propast! Bombardovaće nas Rusi! Sigalu je nova otadžbina - Srbija!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Dec.2015

Ako se sećate posete Stivena Sigala Rusiji prošle godine, sećate se i da je glumac vrlo lepo govorio o Vladimiru Putinu, izjavivši otprilike i da ruskog predsednika "smatra bratom", kao i da je moguće da će podneti zahtev za dobijanje ruskog državljanstva. Ako se ne sećate - upravo smo vas podsetili....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.