Šešelj odgovara tužilaštvu u Hagu

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015, 06:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj odgovara tužilaštvu u Hagu

BEOGRAD - Vojislav Šešelj, lider SRS, dobio je juče ujutro u 10 sati zahtev Tužilaštva iz Haga i, kako kažu njegovi saradnici, izjasniće se o tome u zakonskom roku, do četvrtka.

Iako ima mogućnost i da ne odgovori na zahtev iz Tužilaštva, Šešelj, odnosno njegova odbrana, ipak će izneti i poslati svoj stav. Međutim, kažu da sad ne mogu da navedu šta će odgovoriti.

Podsetimo, Apelaciono veće Tribunala pozvalo je Šešeljevu odbranu da se u roku od tri dana izjasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o zahtevu Tužilaštva da hitno bude primenjena odluka apelacionog veća da bude vraćen u sudski pritvor s privremene slobode. Bivši tužilac Džefri Najs izjavio je juče da ne može da proceni kako će biti okončan Šešeljev slučaj, te da je odluka tog suda da lidera SRS pusti na privremenu slobodu bez čvrstih garancija države Srbije da će on biti vraćen u Hag bila „vrlo čudna“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.