Šešelj: Nikolić i Vučić će prihvatiti nezavisnost Kosova

Izvor: Blic, 15.Mar.2012, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Nikolić i Vučić će prihvatiti nezavisnost Kosova

Vojislav Šešelj danas je tokom iznošenja završne reči na suđenju u Haškom tribunalu optužio najviše funkcionere Srpske napredne stranje Tomislava Nikolića i Aleksandara Vučića da će prihvatiti nezavisnost Kosova i Metohije.

Šešelj je rekao da će Nikolić i Vučić, koji su pre formiranja SNS bili visoki fukcioneri SRS, "prihvatiti nezavisnost Kosova".

"Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Vučić će prihvatiti nezavisnost Kosova. Sadašnja vlast nije do kraja spremna da izda, a oni jesu", rekao je lider radikala Šešelj je optužio Vučića i Nikolića da su učestvovali u rasturanju SRS uz pomoć francuskog obaveštajca i poslanika Andro Dažana.

"Vučićev prijatelj - Dažan, francuski poslanik i obaveštajac, najveći je zaštitnik Stanka Subotića Caneta a on je i prijatelj Mila Đukanovića. On (Dežan) je pomogao da Nikolić rasturi SRS", rekao je Šešelj.

Lider radikala je kazao i da je Dažan umešan u organizovanje zločina u Srebrenici.

Povezane vesti: Obama čestitao Jahjagi Nikolić obišao Srbe povređene na Jarinju Vučić: Reći ću koji je ministar savetovao Šešelja SRS podnela tužbu protiv Nikolića i Vučića Nikolić: Od danas o mojoj bezbednosti brinu nadležni organi
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.