Selaković: Sprečićemo destabilizaciju države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2015, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Sprečićemo destabilizaciju države

Ministar pravde Nikola Selaković izjavio je danas da će Srbija reagovati kao pravna država na pokušaje destabilizacije države, te da će se svi kriminalci naći iza rešetaka.

"Da neko premijera i članove njegove najbliže porodice optužuje za najteža dela, isturajući lica sa dijagnozom, i nadajući se da će Vučić nasesti na reketaške fore, taj se grdno prevario", rekao je Selaković gostujući na televiziji Pink.

"Ovde je na delu pokušaj destabilizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << države tako što ćete prikazati premijera kao čoveka koji se bavi reketiranjem, nameštanjem iskaza, a to upravo rade oni koji destabilizuju državu, koja je uspela zahvaljujući premijeru Vučiću da ostane jedina stabilna i beleži snažan napredak u regionalnoj politici", naglasio je Selaković.

On je uveren da se sve to dešava pred samit OEBS-a u Beogradu, u nameri da se država prikaže kako je država neslobode, destabilizovana i čiji je premijer u stanju da bude izložen gnusnim izmišljotinama.

Upitan da li postoji opasnost za destabilizaciju države, Selaković je napomenuo da "opasnost postoji sve dok se ne otklone ovakve vrste pokušaja".

"Nekome ne odgovara što se u Srbiji na vlasti ljudi koji počev od premijera imaju podršku srpskog naroda i svih građana Srbije. To su čvrsti i čestiti ljudi, a ne krpe i marionete koje možete da bacate kako vam to odgovara", naglasio je ministar pravde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.