Sednicom Glavnog odbora predsedava Vučević, Vučić stiže na kraj

Izvor: Blic, 17.Feb.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sednicom Glavnog odbora predsedava Vučević, Vučić stiže na kraj

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević predsedavaće danas popodne sednicom Glavnog odbora stranke, na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o jednoglasnom predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.

Lider stranke i premijer Aleksandar Vučić neće prisustvovati raspravi, ali se njegov dolazak očekuje po njenom završetku, rečeno je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u SNS.

Sednica će biti održana iza zatvorenih vrata.

Pre nekoliko dana Predsedništvo SNS je jednoglasno donelo odluku da Glavnom odboru predloži Vučića za kandidata za predsednika Srbije.

Svih 185 odbora stranke podržalo je u međuvremenu predlog Predsedništva, odnosno Vučićevu kandidaturu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glavni odbor SNS jednoglasno za Vučića

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017

Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je glasao da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika na izborima...U holu Centra je veliki broj građana u majicama s likom Vučića i sa zastavama Srpske napredne stranke...Novinarima je omogućeno da prate sednicu Glavnog odbora tek kada je u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.