Samit Srbija-Italija: Potpisano nekoliko međudržavnih sporazuma

Izvor: Glas javnosti, 08.Mar.2012, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samit Srbija-Italija: Potpisano nekoliko međudržavnih sporazuma

BEOGRAD - Predstavnici vlada Srbije i Italije potpisali su, na drugom političko-privrednom samitu Srbija -Italija, nekoliko međudržavnih sporazuma.

Šefovi diplomatija dve zemlje Vuk Jeremić i Đulio Marija Terci potpisali su Memorandum o razumevanju između ministarstava spoljnih poslova o saradnji u oblasti evropskih integracija.

Ministri unutrašnjih poslova Ivica Dačić i Ana Marija Kančelijeri potpisali su Memorandum o razumevanju između Ministarstva unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << poslova Srbije i Predsedništva Saveta ministara Italije. Oni su potpisali i zajedničku izjavu o saradnji MUP Srbije i MUP Italije u borbi protiv organizovanog kriminala.

Ministri poljoprivrede Dušan Petrović i Mario Katanija potpisali su Protokol o saradnji u ruralnom razvoju i kvalitetu u oblasti poljoprivrede. Aneks memoranduma o razumevanju o saradnji u oblasti zaštite životne sredine potpisali su ministri životne sredine dve zemlje Oliver Dulić i Karado Klini.

Memorandum o razumevanju u oblasti informativne saradnje između Poreske policije Srbije i Finansijske policije Italije potpisali su glavna inspektorka Vesna Aleksić i komandant general Nino di Paolo.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.