SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 19.Mar.2012, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Vesti koje ne smete propustiti

Dubravka Filipovski: Kaznite vlast

BEOGRAD- Potpredsednica NS Dubravka Filipovski očekuje da građani na izborima 6. maja kazne vlast koja ih je obmanula i prevarila i pre četiri godine obećavala radna mesta, a dovela ih na rub propasti.- Naša lista „Pokrenimo Srbiju“ ima dva prioritetna cilja - ekonomiju i borbu protiv kriminala i korupcije - izjavila je Dubravka Filipovski i dodala da su bitna i radna mesta,  pokretanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << privrede, smanjenje agencija i regulatornih tela.

Sulejman Ugljanin: Reklamira Sandžak

NOVI PAZAR- Ministar bez portfelja Sulejman Ugljanin smatra da je trodnevni boravak 14 ambasadora afričkih i arapskih zemalja u Sandžaku veoma važan za ovaj najnerazvijeniji deo Srbije.- Cilj ove posete je da prezentujemo Sandžak, njegove ekonomske i turističke potencijale- rekao je Sulejman  Ugljanin.

Dejan Mirović: Šešelju ugrožavaju zdravlje

BEOGRAD- Dejan Mirović iz SRS kaže da u Hagu pokušavaju da ugroze zdravlje i odbranu Vojislava Šešelja. Primer je iznenadno zakazivanje statusne konferencije u predmetu za nepoštovanje suda, dan pre nastavka završne reči lidera radikala.- Zbog čega je bila potrebna ta žurba? Hoće li Šešelj negde da ode iz pritvorske jedinice?! - zapitao se Dejan  Mirović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.