SRPSKA POLITIČKA SCENA

Izvor: Kurir, 30.Jan.2012, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKA POLITIČKA SCENA

Sindikalci

Sastanak sa SNS


BEOGRAD - Predstavnici Saveza samostalnih sindikata Srbije (SSSS) razgovaraće danas sa čelnicima Srpske napredne stranke o osnovnim opredeljenjima i konkretnim zahtevima sindikata, nakon čega će doneti odluku o političkom angažovanju. Sindikat je sačinio platformu za razgovore s političkim strankama, koju će prvo predstaviti SNS, a nakon toga i drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << parlamentarnim strankama.

Doris Pak

Referendum odmaže Srbiji


NOVI SAD - Poslanica Evropskog parlamenta Doris Pak ocenila je da će održavanje referenduma u srpskim opštinama na severu Kosova imati negativne posledice po evropske integracije Srbije.

Pakova je kazala da se na terenu ne vide rezultati dijaloga Prištine i Beograda, što je preduslov da Srbija dobije status kandidata za EU.

Milica Delević

Za kandidaturu važe uslovi iz decembra


BEOGRAD - Direktorka Kancelarije za evropske integracije Milica Delević izjavila je da, bez obzira na to što pojedine članice EU Srbiji upućuju podršku ohrabrenja, uslovi koji su nam postavljeni u decembru moraju biti ispunjeni.

- Ti uslovi se odnose na postizanje dogovora na regionalnom predstavljanju i primenu postignutih dogovora - kaže Delevićeva.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.