Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2012, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS, PUPS, JS i SDPS zajedno na izborima u Novom Sadu

NOVI SAD -

Koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu SPS, PUPS, JS i SDPS na izborima za odbornike u novosadskoj skupštini potpisali su danas potpredsednici gradskih odbora tih stranaka Siniša Sević, Tihomir Nikolić, Siniša Adamović i Ivica Dostanić.

Potpisivanju koalicionog sporazuma u sedištu Gradskog odbora SPS prisustvovali su predsednik Pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović, potpredsednik PUPS-a Momo Čolaković, predsednik PO JS Srđan Kružević i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << PO SDPS Zdravko Jelušić, saopštio je Gradski odbor SPS.

Posle potpisivanja sporazuma Bajatović je istakao da će ta koalicija i u drugim većim gradovima i opštinama u Vojvodini ići zajedno na lokalne izbore.

Kako je rekao, ideja je bila da se formira jak socijaldemokratski blok koji se obraća onima čija su prava ugrožena.

Bajatović je dodao da će se ta koalicija zalagati za privredni razvoj Srbije za koji su, napomenuo je, potrebna nova radna mesta.

Koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na pokrajinskim i lokalnim izborima potpisali su 15. marta u Novom Sadu predsednici pokrajinskih odbora tih stranaka u prisustvu stranačkih lidera Ivice Dačića, Jovana Krtkobabića, Dragana Markovića i Rasima Ljajića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koalicija SPS-PUPS-JS-SDPS i u Novom Sadu

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2012

Koalicija SPS, PUPS, JS i SDPS nastupiće zajedno i na lokalnim izborima u Novom Sadu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SPS, PUPS, JS i SDPS zajedno u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2012, 10:35

Koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu SPS, PUPS, JS i SDPS na izborma za odbornike u novosadskoj skupštini potpisali su čelnici gradskih odbora tih stranaka Siniša Sević, Tihomir Nikolić, Siniša Adamović i Ivica Dostanić.

Nastavak na Radio 021...

SPO će se boriti za nove gradske opštine u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2012

NOVI SAD -..Srpski pokret obnove će se, ukoliko dobije mandat u Novom Sadu, zajedno sa koalicionim partnerima "boriti da taj grad bude decentralizovan i da se osnuju nove gradske opštine", rekla je danas portparol Gradskog odbora (GO) SPO Branka Bežanov...To je, prema njenoj oceni, važno za građane...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.