SNS preuzima i Užice?

Izvor: B92, 16.Sep.2012, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS preuzima i Užice?

Užice -- Predsednik SNS za Zlatiborski okrug Mićo Rogović izjavio je da su naprednjaci na putu da naprave novu koalicionu većinu u Užicu, koja će imati veliku podršku.

Rogović, koji je šef pregovaračkog tima naprednjaka, rekao je Tanjugu da se pregovori o prekomponovanju vlasti u Užicu vode između koalicija oko SPS-a, SNS-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << URS-a i sa DSS-om i jednom grupacijom u SPO-u.

“U novoj koaliciji će biti i jedan odbornik Pokreta snaga Srbije i 4 odbornika Nove Srbije, koji su napustili predizbornu koaliciju sa SNS-om i priključili se trenutnoj vladajućoj koaliciji sa DS-om i SPS-om”, kaže Rogović.

On naglašava da je osnovni princip pregovora o prekombinovanju vlasti, koji su otpočeli prošle sedmice na inicijativu socijalista, da se na rukovodeća mesta postave stručni i pošteni ljudi.

“Cilj nam je stvaranje poštene gradske vlasti koja će bolje i efikasnije rešavati aktuelne probleme u gradu”, ističe Rogović.

Ko će biti čelni ljudi koji će voditi Užice u narednom periodu, Rogović najavljuje da će se znati za desetak dana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS stvara novu koaliciju u Užicu?

Izvor: Akter, 16.Sep.2012

Predsednik SNS za Zlatiborski okrug Mićo Rogović izjavio je da su naprednjaci na putu da naprave novu koalicionu većinu u Užicu, koja će imati veliku podršku

Nastavak na Akter...

SNS preuzima i Užice?

Izvor: OkRadio.rs, 16.Sep.2012

Predsednik SNS za Zlatiborski okrug Mićo Rogović izjavio je da su naprednjaci na putu da naprave novu koalicionu većinu u Užicu, koja će imati veliku podršku.Rogović, koji je šef pregovaračkog tima naprednjaka, rekao je Tanjugu da se pregovori o prekomponovanju vlasti u Užicu vode između koalicija...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.