SNS daje nerealna obećanja

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS daje nerealna obećanja

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Demokratska stranka (DS) ocenila je u utorak kao nerealno obećanje Srpske napredne stranke (SNS) da će obezbediti 100 milijardi evra za investicije, kada je ukupan bruto proizvod zemalja Zapadnog Balkana 70 milijardi evra.

BEOGRAD, 3. aprila 2012. (Beta) - Demokratska stranka (DS) ocenila je u utorak kao nerealno obećanje Srpske napredne stranke (SNS) da će obezbediti >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << 100 milijardi evra za investicije, kada je ukupan bruto proizvod zemalja Zapadnog Balkana 70 milijardi evra.Kandidat za poslanika DS-a i državni sekretar u Ministarstvu finansija Goran Radosavljević rekao je da SNS "preteruje" kada govori o ciframa i dodao da se od projekta Morava-Vardar koji SNS spominje u kampanji odustalo pre 100 godina."Plan Demokratske stranke je da ulaže u infrastrukturu, industriju i rast izvoza, što ima realne osnove", rekao je Radosavljević na konferenciji za novinare DS.On je kazao da je DS u 2011. godini privukao više investitora od Madjarske, Rumunije i Hrvatske i dodao da je uloženo u nove kapacitete i rast izvoza.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.