SNS: Ujedinjeni za promene

Izvor: Blic, 15.Apr.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Ujedinjeni za promene

Predstavnici Srpske napredne stranke (SNS) delili su danas u centru Beograda uskršnja jaja, uz želju da se svi građani ujedine oko novog početka i promena, kako bi sledeći najveći hrišćanski praznik dočekali sa više optimizma.

Nadamo se da se više nikada neće ponoviti vlast Borisa Tadića i njegovih partnera, koja nas je učinila najsiromašnijima u regionu, oterala mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i školovane iz Srbije i onemogućila žene da budu majke, izjavila je član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

Prema njenim rečima, lider SNS Tomislav Nikolić biće novi šef države i Srbiju učiniti modernom državom, uz pokretanje ekonomije.

Član Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je da se ozbiljnim, odgovornim potezima mogu napraviti velike promene i napredak u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Uskrs,   Boris Tadić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Ujedinjeni za promene

Izvor: S media, 15.Apr.2012

Predstavnici Srpske napredne stranke (SNS) delili su danas u centru Beograda uskršnja jaja, uz želju da se svi građani ujedine oko novog početka i promena, kako bi sledeći najveći hrišćanski praznik dočekali sa više optimizma...PUPS: Konfuzija na polju negovanja nacionalanih vrednosti..Tadić:...

Nastavak na S media...

Ispitaćemo sve sporne privatizacije u Srbiji

Izvor: BKTV News, 16.Apr.2012, 13:26

 . Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović najavila je danas da će SNS preispitati sve sporne privatizacije koje su u Srbiji sprovedene prethodnih godina.. 'Srpska napredna stranka će preispitati sve sporne privatizacije koje su u Srbiji sprovedene prethodnih godina,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.