SNS:Potrebno je napraviti razvojni budžet i smanjiti birokratiju

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS:Potrebno je napraviti razvojni budžet i smanjiti birokratiju

Srpska napredna stranka kritikovala je aktuelnu vlast zbog 'kolapsa privrede, slanja poruke stranim investitorima da Srbija nije dobra za ulaganje, gubljenja još jedne godine i dalje siromašenje građana'.
Naprednjaci smatraju da su 'društveno neodgovorna politika, drastično povećanje javne potrošnje i nova zapošljavanja partijskih kadrova u državnoj upravi prouzrokovali da ne dođe do sporazuma sa MMF'. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
'Posle zamrzavanja aranžmana sa MMF evro je počeo vrtoglavo da raste, što direktno ugrožava ono malo privrede koja još radi, a ubrzo će dovesti do novih zatvaranja proizvodnih pogona i još veće nezaposlenosti', ocenjeno je u saopštenju SNS.
Naprednjacu su naveli da je tokom mandata vlade Mirka Cvetkovića javni dug podignut na 14,5 milijardi evra, da se broj nezaposlenih popeo na 200.000, kao i da je 55.000 ljudi ostalo bez plate, iako je redovno odlazilo na posao.
'Srpska napredna stranka zalaže se za razvojni budžet, koji će sredstva koristiti za investicije, otvaranje novih radnih mesta, podizanje standarda gradjana, smanjenje birokratije i slanje poruke investitorima da je Srbija zemlja u koju treba ulagati', naglašeno je u saopštenju.
Izvor: Blic
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.